Denver is one of the fastest growing cities in the country for good reason. With its 300 days of sunshine, rugged, mountainous beauty, expansive blue skies and burgeoning arts/music/food scene, there is a palpable robustness and energy flowing through the city.  

We wanted to capture this melding of rugged, natural beauty combined with the youthful, stylish, color-saturated vibe (exemplified by an area like RiNo) with our design. The layout and architectural elements are meant to be reminiscent of an A-frame mountain lodge. Structural gable pieces (also resembling the "A" shape) along with walls that tilt in naturally draw eyes towards the center kitchen space. Reclaimed wood and patchwork sheet metal lend a cabin feel with an industrial/modern edge. Open slit windows look out into a dense, evergreen landscape. An actual 40' Shipping Container serves as an architectural anchor on one wall while a vibrant, colorful mural piece painted by a local artist anchors the other side of the space. Large, metal beer stills add texture and scale and are a nod to the prevalence of breweries and gastropubs in Denver. Everything will live in open space with this new layout. The entrance leads you straight through the pantry area and into the main kitchen space. Other installations include a modern wine rack area as well as an exposed food storage area. Other finishes include stainless steel kitchen elements, wood flooring, shiny white tile, milk glass pendant lighting and pops of a rich teal and weathered mustard. 


Page 2-JPEG.jpg